Vaderdagactie! Krijg met de code: Vaderdag10 tot zondag 10% korting op uw vaderdagcadeau! Gratis verzending bij een bestelling boven de €65,- (alleen voor zendingen naar Nederland en België)
icon-close

NEW: Bike cleaning kit

Koerswiel is er niet alleen voor u, maar nu ook voor uw fiets! Neem eens een kijkje bij onze schoonmaakset! [klik hier]

Verzenden & retourneren

Verzenden

Onze producten worden zoveel mogelijk in brievenbuspakketten verstuurd via PostNL, de kosten hiervoor zijn €3,90 (binnen Nederland) en komen voor rekening van de consument. Voor bestellingen naar Belgie zijn de verzendkosten €4,90, voor alle overige landen zijn de verzendkosten €5,10.

Retourneren

U kunt uw aankoop binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retour sturen zonder opgave van reden*. Stuur hiervoor een mail naar: [email protected], dan helpen wij u verder. De verzendkosten voor het retour gestuurde product komen voor rekening van de consument.

*Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen. Stuurt u een product retour en constateren wij dat deze is gedragen, gewassen op of andere manier beschadigd? Dan kunnen wij uw retour niet accepteren. U krijgt uw aankoopbedrag dan niet teruggestort. Wilt u het product graag opnieuw ontvangen? Dan komen deze verzendkosten voor eigen rekening.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »