BEVESTIGING BESTELLING

Ik heb geen bestelbevestiging in mijn mail ontvangen, hoe kan dit?

Kijk hiervoor even in uw ongewenste mail/spam. Het kan zijn dat onze bevestiging daar is beland. Mocht dit niet zo zijn kunt u ons een mailtje sturen, dan zullen wij hem opnieuw naar u verzenden: info@koerswiel.nl . U ontvangt van ons een mail ter bevestiging van uw bestelling en een verzendbevestiging als uw bestelling is verzonden.

LEVERING EN BETALING

Naar welke landen kunnen de pakketen verzonden worden?

Wij verzenden vooral naar Nederland en België, maar verzenden naar andere landen is geen probleem. Bij uw bestelling kunt u de juiste verzendoptie kiezen. Voor zendingen naar Nederland betaald u €3,90, voor zendingen naar België betaald u €4,90 en naar andere landen €5,10.

Hoelang duurt de levering van een product?

Wij proberen onze pakket zo snel mogelijk te verzenden. Wij hebben een kleine voorraad van onze producten en vullen deze direct aan na verkoop. Wij houden voor Nederlandse bestellingen een levertijd van 1-3 werkdagen aan en voor andere landen 1-5 werkdagen. Aangezien wij alle producten voor uw bestelling borduren kan het soms voorkomen dat het pakket iets langer onderweg is, hierover wordt u via de mail geïnformeerd. 

Kan ik een track&trace ontvangen voor mijn zending?

Om de verzendkosten laag te houden voor onze klanten verzenden wij onze pakketen zonder track and trace. Wij kunnen uw pakket wel traceren indien deze vertraagd is, maar dit is niet beschikbaar voor consumenten. Mocht uw pakket vertraging hebben opgelopen laat ons dit dan gerust weten, dan kunnen wij kijken waar uw pakket zich bevindt. 

PRODUCTEN

Hoe vallen de producten?

Bij onze producten staat een maattabel indien deze beschikbaar is. Verder staat het aangegeven in de tekst als een shirt kleiner of groter valt dan normaal. 

Er zit een stofje achter mijn borduursel, wat is dat?

Dat is de onderstof, deze is nodig om het borduursel stevigheid te geven. Zo blijft het langer mooi en kunt u het met plezier blijven dragen! Dit stofje is een beetje hard aan het begin maar na het wassen wordt deze zacht en heeft u er zeker geen last meer van! Bij kleine ontwerpen merkt u bij aankoop niets van deze stof, bij grotere ontwerpen kunt u het product eerst even een keer wassen voor het dragen om de stof zacht te maken. Na de eerste keer wassen zult u er geen last meer van hebben.

Maken jullie de kleding zelf?

Wij bestellen onze producten bij onze groothandel en borduren ze vervolgens zelf. Daarom zijn wij ook flexibel in het maken en wisselen van borduursels!

ONTWERPEN

Kunnen jullie ontwerpen van shirts wisselen?

Dat is zeker mogelijk, wij borduren al onze kleding zelf dus wisselen van borduursel is geen probleem. Stuur ons daarvoor even een mail naar: info@koerswiel.nl. Wij rekenen geen extra kosten voor het wisselen van borduursels. 

Kunnen jullie een eigen ontwerp maken?

Dat kan zeker. U kunt ons hiervoor mailen naar: info@koerswiel.nl. Wij kunnen zelf een ontwerp voor u maken of een aangeleverd ontwerp borduren. Dit kan op producten uit onze webshop maar ook op andere kleuren of producten indien gewenst. 

RUILEN

Ik wil mijn product omruilen, kan dat?

U kunt uw product binnen 14 dagen omruilen als deze niet gedragen, gewassen of beschadigd is. Wij vragen u dan het product retour te sturen en wij verzenden vervolgens het nieuwe product naar u toe. De verzendkosten voor het retour product komen voor uw rekening, de verzendkosten van het nieuwe shirt betalen wij. Wilt u het product alleen retour sturen kan dat natuurlijk ook, dan krijgt u na ontvangst in goede orde uw aankoopbedrag retour op uw rekening.

BETALING

Welke betaal opties zijn er?

U kunt bij ons betalen met Ideal, Bancontact, Maestro, Visa, American Express, Master card, Giropay en PayPal. Achteraf betalen is bij ons niet mogelijk.

Ik heb niet betaald maar wel een bevestiging gekregen, is mijn bestelling geplaatst?

Nee uw bestelling wordt bij ons automatisch geannuleerd als uw de betaling niet verricht. Wilt u de bestelling alsnog plaatsen? Doe de bestelling dan opnieuw of stuur ons een mailtje, dan kunt u het bedrag handmatig naar ons overboeken of via een betaallink betalen en dan maken wij de zending in orde! (info@koerswiel.nl)