Uw eigen ontwerp voor uw sportclub!

Zit u bij een sportclub of hoort u bij een sportteam en wilt u graag iets doen met teamkleding? Wellicht kunnen wij iets voor u betekenen! Het maakt niet uit of jullie een vriendengroep zijn op recreatief niveau of een competitief team zijn, Koerswiel is er voor iedereen!

Wij bieden de mogelijkheid om mutsen, truien, vesten en T-shirts te borduren voor sportclubs en teams met uw eigen borduursel. U kunt hierbij denken aan u eigen logo maar ook aan verschillende logo's van uw sponsoren. Wilt u bijvoorbeeld voor uw schaatsteam een warm vest met een schaats op uw borst, voor uw hardloopclubje lekkere warme mutsen voor in de winter met jullie eigen naam of voor uw wielrenteam een trui met de sponsoren erop? Er is van alles mogelijk!

Wij kopen onze producten in en borduren ze vervolgens zelf. Hierdoor zijn wij flexibel in de ontwerpen en de kleuren waardoor er veel mogelijkheden zijn.

Heeft u interesse in een eigen ontwerp en wilt u meer informatie? Mail ons dan gerust via info@koerswiel.nl. Wij kunnen dan informatie geven over de verschillende producten, de prijs en de levertijd.

Wij hebben inmiddels al samengewerkt met meerdere bedrijven, schaatsteams en individuele (baan)wielrenprofs!

Uw eigen ontwerp!

Wilt u graag uw eigen ontwerp op een kledingstuk? Dat kan! Wij kunnen zelf een leuk ontwerp voor u maken maar u kunt deze ook zelf aanleveren. U kunt bijvoorbeeld een mooie actiefoto sturen of een eigen tekening.

Wij hebben verschillende kledingstukken waar op geborduurd kan worden zoals shirts, t-shirts, truien en vesten. Ook zijn er verschillende kleuren kleding en borduurgaren beschikbaar.

Wilt u graag een eigen ontwerp en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Mail ons dan gerust via info@koerswiel.nl.

Voorbeeld:

(Marathon schaatser nationaal B peloton: Michael Groot)